dijous, 28 de gener del 2010

Els Bombers salven a un gos en Mura


Hui a les 12,30 H del matí els bombers han tret sa i estalvi un gos que ha caigut dins d'un pou d'uns 12 metres de profunditat en les cates de mura.

Uns vianants que passaven per allí han escoltat sorolls de dins d'una de les cates arqueològiques de Mura, sabien que passava alguna cosa i han cridat a emergències, tant la policia com els bombers han acudit diligentment al lloc. Dins del pou d'uns 12 metres aproximadament de profunditat a caigut un gos de raça gran, els bombers han rescatat l'animal, que no a patit cap dany. Desprès de comprovar que no portava el xip, han demanat al personal que estava pels indrets si algú el volia adoptar i una xica jove sa interessat pel l'animal.


Val a dir que el pou estava protegit per una tanca de ferro però per lo vist no ha estat suficient per a evitar un accident.  Des d'Iniciativa per Llíria denunciem que aquest forat no és l'únic a aquesta zona arqueològica, sino que hi ha molt més entre pou votius i sitjes. Desprès d'aquest avis cal pendre mesures per que no torne a passar, el lloc està dintre de la ciutat i es molt perillós. Que passaria si caiguera un xiquet o una xiqueta? . Iniciativa demana que l'equip de govern que done una solució ràpida aquesta qüestió per evitar alguna desgracia